Tuesday, August 24, 2010

-:)

Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.

Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.


Di depan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.

Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.

Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku.

Jikalau kita melihat mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.

Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata.

Di depan orang yang kita suka, lidah bebas berkata apa sahaja.

Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu.

Di depan orang yang kita suka, kita akan tunjukkan imej yang sebenar.

Kita tidak boleh merenung mata orang yang kita cinta.

Tapi kita selalu merenung mata orang yang kita suka

Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut menangis.

Bila orang yang kita suka menangis, kita akan membuat dia gembira.

Perasaan cinta bermula dari kata.

Perasaan suka bermula dari telinga.




Friday, August 20, 2010

-mcD.




im loving it!!!






eh kamu! tagline kita time jadi kawan rapat dulu?

haha rapat ke? tah ar. hee~ kau suke tersasul ayt 'im loving it' itu.... nad tk ambil kisah sgt :)

Monday, August 16, 2010

-trial

trial lah! esk esk! tah... ape sy rse? tkde pape... blank feeling sy skrg ni.
-hmm, sdia ke blum?
*plus minus add subtrct = bersemngt nk jwb je ouh
-ready dah?
*tah. sedia atau tk tu... nnt dlm class lah, dlm dewan ke...
mgkn lah feeling cuak tu akn muncul... time tu depend la rse bersemangat atau tak~

Thursday, August 5, 2010

memenuhkan blog

actually, tah ar. sejak akhir akhir ni, masalah selalu nk menghimpap aku. lps satu hal, dtg pulak hal yg lain dan kebanyakkannya berkait. mcm apa tah ==. apa yg aku tahu, berlambak lambak masalah menghimpap. kahkahkah.
eh ada lah sorg ni, nickname muyu. senior... siapa dia? haha mana aku tahu. dia kawan kpd kawan aku. aku cuma kenal asimah dan yat, yg len aku tk kenal n tk campur. so aku tk kenal. crte psl bdk ni, at first tu aku tk igt cmne dia tego. tapinya aku tggu kwn dan geng aku yg len tk sampai lagi, so dia tego (not in mood tht time) so just... "ouhh, err h...hai" pastu dia tanya "ni nad an?" hahaha yelaaa aku la. then aku diri dan pndg mereka lalu berkata, "err, haa yer ni nadirah" so dia terus bercakap, mcm friendly ke acah friendly. tah. dia suh join dorang kt tangga tu. memandangkan kat situ ada kak asimah (aku tk sedar pun kak asimah ada kt situ ceyy), aku lagak biasa je lah. so dorg mula bercakap. aku just diri pandang senyum gelak diam. adeihh, pesal doooo aku tk tahu nk borak apa? lama lps tu, okay okay lah mulut dah nk berkata. bila aku start berbicara, muyu tanya "knp nad tk bnyk cakap? gelak je tahu?"... aku "hahahaha, entahhhh"... patu dtg (bdk 3K baju warna biru air tu) tah siapa siapa dia tu, kemudian tanya, "eh knp cakap mcm computer?" pastu aku pndg ar dia, aku ckp "erk, hahaha mana ada! hahaha" dah pastu aku gi kt kak asimah == bahasa computer ke weh?
so start situ aku mula geng dgn dorg. tapi bkn tu yg aku nk cite ni. yg muyu uh. dia suh panggil abang. aku erm ouh okay~ hahahahahahahaha tolong laaaa.

the end. assalammualaikum.