Wednesday, December 11, 2013

Hehe.

Alhamdulillah pointer is fine.
And teacher told us, that our class (practicum) was at the first ranking between 2 other practicums - (science physical) Muehe.

Friday, November 22, 2013

Who'd always be there for me.

But one thing for sure, ALLAAH knows everything. :’)
The One Who only knows me, Allah.. on every single thing for sure.
He never missed to answer me (in the way seeking for His forgiveness in du'a)
The way He answered us, are different each time.
Everything happened in this life is well arranged by Him up there.
 He did for our own good reasons.. for us,
for myself and everyone 
Have a nice Friday,

Wednesday, November 20, 2013

Countdown.

pagi yang indah hari rabu. Assalammualaikum semua, semoga hari ni lebih baik daripada semalam. senyuuum!
pengalaman cuti sem - 3 minggu : 
spend time dengan family, pastu dengan adik-adik (keja dok gaduh pasai laptop ja tiap hari), kemudian berjumpa dengan sahabat andai (3 minggu cuti, jumpa sekali hmhm), aktiviti akhir sekali ialah melagha sorang diri zzzz tidur makan main game tidur mempetak menyegi membujur sampai ke hari ini dan 4 hari lagi aku bakal masuk semula ke sekolah sweet sekolah.

jom bs, avatar aku nama Flow3r (game ganaih, nama bunga ceit)
blackshot-5.jpg (1024×768)
Blackshot with Sarah till morning, jiz this is just not the girls' thing idgad

hmhm tarikh pergi penang 24 hb. wuhuu!
amy kata (the one who bought the ticket bas for us, mekaseh amy ) naik bas 2 tingkat wuhuu! macam tetahu ja aku teringin naik double decker acah-acah kat london hekhek :D

babai, 

coretan malas,
nd

Tuesday, November 12, 2013

385. Run

lar lari lari

lari daripada masalah hati
busuknya jiwa dicemari
sokong ah aku lari
bukan memerli

bagilah aku cari kebahagiaan sendiri
mencari reda-Nya Ilahi

always tie your Qalbu to Allah.
ND

Monday, November 11, 2013

Cuti semzzz.

sem-break dah start. I forgot to tell uollzzzzz heheeee.

sister is on examination mood. SPM katako ~
poket kering, nothing left habuk tisu ja ada. Sedih ah sikit kataku -_________-

last friday went to Port Dickson with my family, nena, atok and maksu's family.

From rumah 12:45 pm - arrived around 2:00 pm.
check-in di residence padia tah.

tempat yg paling mengujakan, swimming pool hoho.
So i swam in 9ft pool and I am 4 ft............. bukan nak riak, saja nak berlagak.. HAHA.

at night we went to fugfair ~ menipu duit masyarakat yg buta habiskan berpuluh wang di situ. termasuklah kami yg pergi.. ala sekali-sekala.
penjaga booths majoriti chinese dan bangla, pandai mereka berbisnes ya. salute..

aku geli dengan tempat macam ni.. sero mace pergi chow kit pukul duo tigo pagi. cizz

tamat, ND

Friday, November 8, 2013

384. Post

no one know what tomorrow could bring..
so u are my tomorrow love

right? *chuckles (n-n)


when the smiles have no meaning,
laughter have no sound,
heart forgets to beat,
as I've start to miss someone badly.. (>-<)                                    




never get what we want,
never want what we get,
never like what we have,
never have what we like,

this is lyfe..


*work hard to achieve it, to grab for a better day. be grateful on what u have now. 
end, ND

Sunday, November 3, 2013

383. Loveyiuu

theres someone i love 
really really in love with         ?         

no one.

since theres no one willing to be my prince katak, having a wonderful life with me the cutest princess in the rainbow world and the world never seems to be exist. I guess Im done ~
with lev, ND

Monday, October 21, 2013

Kiddos.

Semalam - 7:50 pm.
*Esok jom kita makan sesama satu kelas.. saya uruskan semua*

8:00 to 9:00 pm.
feedback ; jom. tak kisah. setuju. deal ! (majoriti)

ketua kelas : on jaa. nanti saya inform dak-dak lelaki..
aku : mekaseh.. saya pun segan lak nk mesej dorang ni..
(but at the end, Ive to inform to all by myself)

9:15 pm
\\ settle order makanan, dengan bajet under rm100 (duit kelas) (mendapat persetujuan majoriti) \\

9:40 pm
(mesej masuk) ~ well when these people start to ask me at the wrong time and it's almost 10 pm duh, surely theyll being shtzee.

X : nadirah esok makan apa?
aku : nasi goreng kampung, okay tak?
X : *terus call* esok makan apa? hm tapi ada yg tak boleh turun ni..
aku : eh? kenapa pula.. turunlah. jom kumpul sesama.. mana tahu kot ada sem 2 nanti ada yg tak berjumpa..
X : hmhm. kita orang tak boleh turun ni.. *bau-bau tak enak bermula* so, jangan memandai guna duit kita orang ek?
aku : 

for real? whats wrong with these people. being too kiddos and hey youre all grown! be matured ah please. sikit pun.. just if theyve informed me a lil bit earlier. so i wouldnt ordered for enough 24 bungkus laaaa adess ~

Hari ni - 6:00 pm.
Kumpul tepi tasik.
Ive decided to spend my money to pay back for the beberapa bungkus nasi goreng yg pemiliknya tak mahu turun. Okaylah. It's not a big deal.

Later then, golongan ni pun turun. Buat-buat terserempak kat tepi tasik. Wadahahaha! Okay ah, tengok semua okay enjoy ja, join ja, walaupun kewujudan aku macam tak wujud.. Settle.


Aku bendahari
Bukannya pepari
Ingat duit duit mudah dijaga?
Aku dilatih uruskannya
Uruskan harta harta ampa semua.
Terima kasih ke kpd Cikgu-cikgu dan ahli koperasi sekolah sekalian.

Jangan wat kecoh. Haterzz gonne hate and i know that.
Welcome to my wonderful life dear lifelesszzz.


ND


Friday, October 18, 2013

Jikalau.

dulu kau ada juga aku cuba pandang-pandang
senyum terukir selepas kau tersenyuman matang

tapi perasaan malas dan menyampah ada sekarang

tak apa la kawan
ada jodoh jumpa kita berteman

berteman ..

sehingga ke hari tua-tua
hati kita akan kekal bersama

jikalau ditakdirkan berjumpa semula la



ND

Thursday, October 10, 2013

380. post poyo

tentang aku
diri ku

hadapan ku orang nampak kebaikan
belakang aku (persoalan)
keluar semua persaitan

orang kata aku jahat . busuk ketupat . fitnah tak bertempat ..

sedapkan daging tu
seronokkan anyam dosa satu-satu
ketupat daging terfitnah perisa aku

gembiranya!

eh aku pula makan apa?

makan hati. sakitnya




ND si cute

Tuesday, October 8, 2013

379. Post

KAU APAHAL?
WELL, HELUUUU EVERYONE!

For your guys information, this kind of all capital letters in a text is defined as shouting. So it isnt necessary to type so in a text-conversation. People may get annoy with you later then. Be polite please?

Sama juga dengan perbualan mata bertentang mata.
Perbualan bersama-sama dengan masyarakat sekeliling kita.

Ada manusia memang suara besar, dan sebaliknya.
Namun, kita masih ada sesuatu itu yang dipanggil INTONASI untuk dikawal.
Walaupun suara kita serak kasaq besaq perlahan lembut dan sebagainya, intonasi dan nada masih boleh dikawal - bertujuan mengelakkan daripada salah sangka pihak ketiga, atau terasa hatinya dia..
*Aku jenis cakap jujur. Bila aku rasa diri aku mula menjengkelkan, aku diam. Adeshhhhh

Sama jugalah dengan ketawa. Jangan terlalu terbahak bagai nak rak. Girls terutamanya. Malu orang lihat. Stay ayu stay cute dear gegirlssss in tha world ;)

Tak bermaksud di sini kita kena berpura-pura.. YA. Be ourselves. Tapi ourselves tu, kalau perkara mendatangkan keburukan, ada baiknya kita ubahkan?
Kita hidup bukan nak makan judgement orangzzzz, akan tetapi untuk kebahagiaan dan keharmonian hidup, kritikan kita boleh jadikan alat untuk kita ukur dan ubah diri yang serba kekurangan ini ke arah yang lebih matang. Ye dak? :) Thinks positive. Husnozon

Aku tak la baik mana
Aku sampaikan cerita
Cerita yang kita boleh ubah diri sama-sama
Ampun maaf dipinta jika ada hatinya terasa
Mari, kita cari jalan keredaan-Nya



ND

Tuesday, October 1, 2013

378. Post

Mulut oh mulut..

Kerana pulut, santan binasa, kerana mulut badan binasa.

Seperti biasa, aku akan jalan terpinggir menuju ke lecturer hall. Bukan sebab aku dipinggirkan, tetapi kerana aku terbiasa bergerak mengikut irama ku sendiri.
Sesampainya di lecturer hall, barulah aku mencari teman-teman ku daripada group lain, aku bertanya, "mana awek A ni?" aku tak diendahkan. Second try, "awek A duduk mana?" seorang membalas, "dia ada depan sana.." seketul lagi turut membalas.. Tajamnya ayat aku terasa, "bukan mati pun tak duduk sama~" WHUT?! aku sentap. Aku bukan tak boleh dibawa bergurau, tapi memang dia tak bergurau!

Kemudian aku terbayang dia tanpa GEROMBOLAN dia, maklum ah, abangz / kakakz hotzz kanzzz?
Tak. Aku tak boleh bayangkan. Sebab aku tak pernah nampak dia bersendirian tanpa yang lain.. Pergi Koop bersama, berjalan petang bersama, had breakfast luch dinner supper bersama.
Okay dah. Aku bukan stalker tegar depa, nak tahu semua benda, setakat mata memandang ja.
see? who's the one that cannot stand by his / her own self? SIAPA?

mirror mirror on the wall, *what kind of mirror that only reflects abt others figure when actually youre the one who are standing infront of it?*
well the truth is yourself is judging the only bad things abt you.
 Cerita ini adalah benar semata-mata. Ada kena mengena dengan yang hidup di sini. Nama yang dinyatakan, tak ada nama. Siapa terasa, peduli apa. Sesama la kita motivasikan diri yang hina ini.

Tuesday, September 24, 2013

Husnozon.

What goes around comes around

Life is like a wheel.
Sometimes we are at the top, sometimes we are at the bottom

No matter what, be happy and live for today like there's no tomorrow. Everything happened with reasons. Everything is arranged well by Him up there. Allah knows what the best for us.

Till we meet again. Bye xoxo


ND

Tuesday, September 17, 2013

My Hometown.

So today my scomp Cikgu Wan ask to create a post about my Hometown instead of My Own Home...
Hihi okaylah

I stayed in Kajang, Selangor Darul Ehsan. My place was located near Negeri Sembilan and Putrajaya.
Konklusinya, Kajang, tempat saya tinggal bersama keluarga tercinta terletak di hujung-hujung Selangor.
Not much interesting place can be visit here. But past 3 years, Bukit Broga (Broga Hill) became one of popular place to visit by after Sungai Tekala.
Alot of picture captured and uploaded by people who visited the Bukit and at the end, Bukit Broga became famous. HAHAHA. Thats all from me. Thank you.
Bukit Broga

ND

Saturday, September 14, 2013

Throwback lol.

Program Ifta with Jaktee
@ Hotel Emerald Puteri Sg. Petani 
gegirlss syat wani mira #Silangbudaya #kmpp

Saroh cute #Kerjagilers
Kucen cute #Silangbudaya
Sarah gila. Haha jk

By me, ND

Tuesday, September 10, 2013

Get To Know Me (ND)

Bonjour


Name : Nadirah Azli
Nickname : Nadi
DOB : 17 July 1995
POB : Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur

Well,
Assalammualaikum. Hi people.
So my name is Nadirah, I am eighteen this year *yaaaay!*
 Currently study at Penang Matriculation College aka KMPP (jurusan sains fizikal)
Stuck! and stay at Kompel Siti Khadijah.. *epic kan nama hostel kami*




First task for Scomp - Cikgu Wan.
Bye fellas, ND.

Wednesday, July 10, 2013

Wordless Wednesday.

Sarah #
*wednesday assembly.

Sunday, June 30, 2013

Baby.

Assalammualaikum.
Hi uollzzzzzz! Lamakan i menghilang? I busy. *hahahaha poyo ajet retis. hahaha peduli apa gua
Anyway, Alhamdulilliah. and now im continuing my study at penang, - Penang Matriculation College.
Pak jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauh weh. Cost perjalanan go-return home about rm80+            .__.
Memang aku anak orang kaya pun. Awat pihak zezezkkk@# tak hantaq aku joh lagi??? Penang - Selangor.
Okay.. Timba pengalaman baru.. Okaylah tu kan. Hehe.

Baby, i miss you like zekzekzek@# ~

take care dear baby..
Mom daddy, i kinda miss you guys. I miss you guys nagging babbling on me. Haihhh :'(
lil bro and sister, ive stop having WWE moment with em almost a month. 
Along miss all of you.. Pls take a good care of each other. 
Pls pray for my safety and my kesejahteraan di sini ya. 

Keep smile, ND.

Thursday, May 23, 2013

One last time.

Sekolah rendah , sekolah menengah , 
cuma sekarang ..
sekolah Uni , kita tak akan dapat berjuang bersama-sama lagi.
Dear guys, thank you for everything and a big applause for us.
 *bagi diri sendiri bangga pada diri sendiri kejap tehee ;)
Alhamdulillah 

Alhamdulillah dipanjangkan umurnya kita,
 di jaga oleh-Nya dia atas sana,
diri cuba untuk lari daripada maksiat dunia, (yang terlalu menggoda jiwa)
 dieratkan ukhwah ikatan kasih sayang kita bersama,
kelak menjadi insan yang berguna               Insha Allah

#Gurindam yang tak berapa nak gurindam sangat. Takpa biaqpi ja

I dont care if we were all nerdy geeky weirdy freaky LOLy wtv.
Kita tak kacau orang, jadi orang tak akan dan tak seharusanya kacau kita balik.
Kita duduk dengan buku, berborak dengan buku, orang lain duduk dengan buku, dia hadamnya buku tu puas-puas. Watlek sudah. Jangan tunjuk sangat kita ni ulat buku walaupun sebenarnya, kita semua ni ha la ularrr buku.<--- ni prinsip zaman pmr wkwkwk pui takleh dijadikan contoh !
Kita pergi kantin, kita slow montion, lembap all the way aka catwalk, bukan sebab kita ni terhegeh-hegeh, kita cuma beri peluang kepada anak-anak lain yang kelaparan yang nak sangat beli makanan. We used this principle: kantin tak pernah lari ke mana mana. Sabar
Kita belajar, kita kejar, kejar bersama-sama dengan semua. Kita tahu, cikgu kat depan cuma satu, pelajar dalam kelas 40 kali gandanya guru. Kita kejar ilmu yang cikgu berikan, umpama bermain quidditch macam dalam cerita harry potter, kita kejar bola ilmu tu sungguh-sungguh, mencuba untuk tidak bermain kotor dengan hanya mementingkan diri sendiri. Haha aku rasa aku dah pervert ~ Ok
Apa yang aku perasan >> Bila all of us cerita pasal someone yang kita admire, kita kongsi sama-sama, kita senyap-senyap.. Kita spy dak yang kita suka. Bila tahu he is already someone's, kita DONE. Kita cool kita tak kecoh kita teruskan dengan cerita lain. Kita cuba untuk tak kacau orang lain punya balak *bahasa wempits aww* tapi kalau dah jodoh tak kemana
                       (if we were meant to be together then we will) - waiting is worth. Allah knows the best.

Dear girlfriends, may Allah bless us, may our relationship will be last longer. Amin


xx ND

Wednesday, May 22, 2013

Karierku.

sebagai seorang gadis kedai photostate wuahaha peace//
Hello,
apa khabar?                Sihat Alhamdulillah. Yang kurang sihat pls take your medicine okay.

Ive been working with KakTi and Cikgu Lee at least for two months. Start bulan March and end up yesterday. 20 may. Sobssssss. 
So partner aku was Faqira (shes in middle picture) 
and tauke kedai pisang goreng, Hanani who always treat us lunch wkwkw. 
May Allah bless you, dear Hanani.
and and, theres alot of paper at my place with so many colours and the photostate machines operating like jekzzezzetzetkraack *the sound of the machine* and with tempahan soalan up to 1234 set to settle in a week and peeeeeeeeeeeeeh heaven.
Kerja memang berat dan leceh dan penat dan susah dan alah bisa tegal biasa. But I could manage myself to experience more happiness and memories also life-lesson working at here. Yang best gila, tempat kijo aku ni cuma ada 2 orang pekerja. Aku dan Faqira. Pastu kita orang dah belajar macam mana nak kendalikan hal-hal fotostet ni wkwkk. Keadaan sekeliling tak ah crowded. Sebelah kanan - kedai makan Siam, at left - kedai runcit Indonesia (aceh). Siang-siang memang tak ramai manusia kat kawasan sini, so macam ahhhhhh apak best situasi beginikkkkk! Less p e o p l e.
Small matter gonna be a huge problem for someone who act em as a difficult, nevertheless big problem could be settle down if we act em as a small obstacle.

Bubye, ND.

Friday, April 12, 2013

Saturday, April 6, 2013

Hoholiday. (family)

Bermula sebuah kisah pada musim cuti,                               di mana terdapat mak bapak adik-adik dan juga diri sendiri sedang menikmati cuti di hujung minggu...

 Mommy
Daddy
 Brothers
Fierce sister 
Fatty me with mommy wkwkwk 

Cute me play with invisible sand castle~ 

So we were at..

Avillion, peydey tadaaa!
Okay we were *whoahing the beach breeze at port dickson.
and the swimminpool is opened up for 24 hours - 
so my family decided to conquer the pool at night (around 10pm above lol)

so so soo, since we arent camwhore aka extreme photographer/model... 
so theres only a few of picturesss of us.
So hmhm okay tammat ;)

Adios,     by me    Nd 

Tuesday, April 2, 2013

First of April.

Bonjour people :b                                        1st APRIL                                   what's the different between this post and the last post(last month) ..?                                  ans: the name of the month ofcozzz. HAHAHA April fool :o) *fool face* gaaaaaaaaa~

Quite long since Ive stop writing posting blabla. *ayat ketinggalan zaman yang selalu digunakan by me* KAHAKSKAHAKSSS. Papejea.
Beberapa hari yang lepas, keputusan SPM telah diumumkan. Alhamdulillah, aku lulus semua subs dengan jayanya hehehe. My result wasnt so good as I thought. Sad you know sad. Im expecting I'll get 7A's and above and at the end, I got less than what Ive targeted. Sokay then. InshaAllah peluang masih ada. Dak dak sc stream sentiasa ada peluang untuk kejar bidang yang taffff, banyak A ke tak banyak A, inshaAllah kalau ada rezeki adalah ia *bak kata guru tusyen time PMR*
Till then, no need to write here how many A's I got till.. Im mentally ready. Hahaha nobody want to know actually and Im just pretending like Ive a pembaca-setia at here. Takpe I love uolls.
Hahahahahahahahahahahahahahahaha. Ya ketawa hambar, sukati saya. 

Hm tammat -

After 3 months stayed at kapung, akhirnya ambo done making lesen kereta. Alhamdulillah. Yay. Thanks a lot to my Nanny(nenek), Atok, Maksu, Umi, Ayah, Paksu, Imal. Terutamanya nenek, the one who had paid for my lesen kereta which cost RM1000+ *for car's license only,  and I hated em, so do they(orang-orang di institut memandu)*.. And the others cs had giving me strength and supported me untuk mendapatkan lesen. Hahaha lame me.. Takpe, I love you all, except for the people kat instistut memandu - . - Tak lupa juga pada Ikram. Abe yang selalu ada tika ambo seney atau susoh. Memuah xx 

              chio, ND.

Saturday, March 2, 2013

Fakta tentang mimpi.

Setiap manusia mengalami mimpi *except in cases of extreme psychological disorder*
Akan tetapi struktur mimpi yang dialami oleh lelaki dan perempuan adalah berbeza. Lelaki kerap kali bermimpi mengenai lelaki lain, while women tend to dream both about men and women. Senang cerita, mimpi orang perempuan ni sangatlah bersangkutan dengan orang-orang disekelilingnya..dan lelaki pula suka bermimpi tentang lelaki.....lain. Gay. HAHAHAHAH! Biasanya mimpi manusia ni banyak melibatkan bio-chemical of body~ melibatkan sexual-hormone tubuh.

Dikatakan mimpi kita sering didatangi oleh orang asing *strangers*. ITU ADALAH TIDAK BENAR. Since our organ, brain, wasnt inventing or creating those faces. Setiap wajah yang ada dalam mimpi tersebut, adalah wajah sebenar seseorang yang ada disekeliling kita~ just the reason maybe youre not know or remember em.

Percaya atau tak, badan kita hampir separuh lumpuh ketika tidur. Likely to prevent our body from acting out expect of the dreams. Kelenjar badan akan memproses hormon (melatonin hormone) dan isyarat daripada medulla oblongata kepada spinal cord by neurons, which lead to the relaxing of body and finally paralyzed. If if la badan kita boleh bergerak ketika tidur dan pada masatu kita tengah mimpi berlari-lari, kahkahhhhhhhh cemana ah gayakan. Itu mungkin juga dikenali sebagai, merigau or sleepwalking or night terror etc ~ Hahahahahaha seram dowh!

Okay ive to pen-off now, selamat membaca *peace.

P/s : All these information / materials, ive found by surfing the internet. Google had opened wide the eyes of ppl nowadays.
ND, xx

Thursday, February 28, 2013

End of february.

It has been so long since I've stop writing~ posting~ whatever. No story would be updated till march. Suppose. Idk why. I just wanna being hiatus and away from web-social-life. *i found these internet thingy just getting bored* So i decided to spend more time in real-life-should-be. Awake till late night, and sometimes I've been waiting for people's text until morning. Past 3 weeks, I'd such a romantic-conversation with ___________ < strangersss. Kahkah. But now they've disappeared. Blow away fade away blablablablablablablablabla.
I thought I've falled in love with you. I just thought like that till youve walk away from my life. 
Nothing change on me. Cuma ada terasa sikit seperti ada sesuatu benda papetah yang hilang.. *ini poyo* Itsokay. Im okay. Please do it faster. Please go away faster before i tend to.. to stab you from behind and stab stab stab and you pengsan and i dragging you to enter my heart. Penuh dengan paksaan. ''perasaan tak boleh dipaksa..'' Okay reda.

Btw, keputusan SPM will be release on 20 March 2013. I guess so. Yeaaaaaaaaaaaaay gonna meet my ever romantic boyfriend on that day// He'll bring along his son, aka step-son of mine. So his name is Slip Keputusan bin SPM. Ok till we meet again Encik Spm. K i should podah now. Podah podahhh ~

Friday, February 8, 2013

under maintenance

already 3 am 
blog just getting so messsssssy
update soon


LOL 

Damnit's true xD

Monday, January 7, 2013

Silent me.

Just another looong and smoooth day.
When the mouth cant says anything, the heart is screaming.
Do follow my instagram, Nadirahnd
I am so longing for you. Haha.
"why bothered thinking for someone who dont even care on our present in their life?"
I dont know. I falled for you maybe.

Hahahahaahahahahahahahahahahahahaha papejelew.

Friday, January 4, 2013

Jobless me.

Expressing the Heart voice to the canvas of draw. #earthhour #green 
Sepupu, budak #upsr :B

Kawan nenek atok maksu tanya : "eh dia tak sekolah ke?" "anak buah kau pindah sekolah sini ke?" 
Answered : "tak adalah" "eh dia tunggu result la"
Me : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Ily, ND.

Tuesday, January 1, 2013

New year new us?

Smile.
Selamat tahun baru semuaaaaaa :D 
Have a nice day. Make a great list of wish. Be more humanity. Kurangkan mengejar duniawi, hampirkan diri kepada ukhrawi. Those yang akan mengambil ujian besar pada tahun ini, UPSR/PMR/SPM , try to focus more on these important exam. Lupakan intention nak surfing internet 24/7. Heeeeeeeeeeeehe.

Seperti biasa, tahun baru, azam baru, azam yang tinggi-tinggi, usaha yang rendah-rendah, 
kahkahkah, *that's me* :D 
Since im getting older day by day, and umur pun akan menginjak ke 18 pada tahun ini, jadi azam 2013 akan bersifat ke-kakak-kan, hehe. Means~ no more childhood wishes huhu. 
2013 ! I just want to improve myself to be someone else.. Someone that have much good deeds in living this life. Amin. 
Dear someone who will be the Blood to my Heart
I'll just wait for you till the right PAGE, chapt 143, title "Je t'aime" to happen between we two
Lol, ND.