Friday, December 24, 2010

ouh awww !

okay. alhamdulillah. mmg best! result saya ada jugak A :)) at least, my mom and dad msti tgh senyum gile gile comel skrg ni :D ahaa, td ayah call. adeeihhh, saya pulak yg seram. first ayah tanya tanya. pastu ckp lah dpt ni ni. second ayah terkejot! ahaha, betol ke dida dpt ni ni? ahahahaha (kemudian nangis... erkk :))) my ayah was a sentimntal person okayy :)) umi pulak kat skolah tadi... ehe, hampir hampir nk menangis. i said to her...
(umi umi, hahaha. jgn lah mcm ni... hahaha senyum senyum :)) takut tahuu tadi
tapi okay lah kn... dah lpas! my grandma kat negeri sembilan dgn kat gombak... mereka call dan tanya tanya! hahaha! nek nek, dida dpt ni ni! hahaha. suke yoi! cikka pulak, semangat suh saya ikot dia pergi blk AG taon dpn (alor gajah melaka)... klau ada rezeki situ lah kut :))
err, ade jugak nk saya stay smkbr. awww i miss you lah girls! hahaha, tapi tak ramai pun nk saya tggal sni. ehe, rmai nk saya klua?? hahaha, okay okay!

p/s: i got straight As. Alhamdulillah! :)

Wednesday, December 22, 2010

okay !


heee esok! gagagaga! knp lah buat announcement result kt fesbuk == adeihh, aku sedang mencari ketenangan ni. gerkk, esok paper tu tiba kt tgn aku. alamak. knp lah aku mcm ni! nadirah bangun bangun! kau pahal mimpi siang hari lagi ni! esok result lah!!! adushh mcm stupid pulak, aku dah rasa mcm alien kt sini! get it! alien okay! nk kate happy, tak pun, sedih? lagi lah tak... cuak. erk tak jugak... nervous? ermm siket mungkin? ape lagi? aku tk rase pape skrg.

makngah. hee, she was so excited. ouhh, she promise to give me a lappy, if i could get 8A's. wahh seram pulak dgr begitu xD
then makcik form4 aku tu semangat nk tahu! hee, siap berkata lagi. "klau dida dpt straight A, cikka bg tropicana's beg" awww, best! hahahaha. aku gelak je time dia tanya tu ==
kak fatin, ptg tadi text... then ive said ill see her at home. adeihhh, tapi aku dah terlepas waktu utk ke rumahnya. punye semangat maen basikal dgn adk adk aina xD
(erkk, akk fatin shahirah. hmm)
pastu bro angkat lak kata, insyaAllah bole. nad kan pandai :))! *adeihh pandai ke!?
kmudian abang najim tanya. aku tk thu lah nk jwb ape. hahahahaha cuak!

kemudian kemudian, ikram. hahaha! spe tah dia. mcm kelaka pun ade. okay first dia tegor. bla bla bla. okay dia tye result jumaat kn? goodluck :) aku just hahaha. bukan lah, tapi esok :)) dia tanya, kite knal ke? *adeihhh mne lah saya thu awk! takpe, nnt knl lah kut... :)) okayy yaww ~pastu mas... hee, okay dia little bit strange skrg ni...
*
kak sharmaine... hahaha! aku mmg suka mcm ni. edit edit post! okay akak ni. hahaha. akak akak, mana ada aneh. actually hahaha. okay tu je nad bole type skrg ni. bnd tu saje saje je. okay. nnt mgkn lah stop :)) sbb gurau tu mcm HAHAHAHA sgt. hee (ape ni?)

okay anak anak, hari ni saya tk tahu nk buat apa. lagu kat blog dah tuka, bckground tk tuka ats sebab saya malas. kemudian, hati saya ni mcm memerlukan something (ehe, calling time!) kemudian, mcm tata computer. mornin :))

post :))

hahahahahahahaha okay . stop stop !


result ... adeihhh segan pulak nk jumpe dia esok :))


jumpa result pmr...

Thursday, December 9, 2010

hee. no idea

http://mashmochel.blogspot.com/2010/10/tanda-tanda-lelaki-benar-benar-jatuh.html

td mengusha link budak cute kt ats ni. terbaca lak bnd uh dari blog dia. dgn tk fhm ape-ape, aku keep membaca smpai hbs ke bwh~ huu, hahaha! what im goin to write actually
(
otak gerak lah!) ni yg aku rase mcm best pulak bila di baca :

1. Dia bsggh-sgguh mlakukn ssuatu utk seorg prmpn itu dgn rela bkn krna tpksa.
2. Dia sntisa ign mghiburkn prmpn itu dn bruba mnjdi org yg kuat bckp.
3. Dia bnyk mnasihati prmpn itu krna dia amt mnyangi prmpn tu

4. Adklnya dia sprti sorang ank kcik yg mnta phatian krna dia mahu prmpn itu mlayanny lbh dr org len
.
5. Dia akn mglbah bile kkasihny bjauhn drpdny tlalu lme.
6. Dia cuba mluangkn lbih bnyk msa dgn prmpn itu wlaupn tpksa mnunggu
7. Dia mmbanggakan prmpn tu dpn org len.
8. Bkn semua lelaki sggup mnitiskan airmata hnye utk sorang prmpn.

*ala sweetny. agk-agk an lelaki uh sisir tk rambut dia ke tepi? jln brkarekter ke, lemah lembut, blur lg kn kn? (duhh, stupid qstn!) its okay klau tak hensem, asal kn comel xD awww Small Mini Heart Icon
(cish jht kau!)

Sunday, December 5, 2010

all colour itu !

Baby I love you and i'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced
Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced

I love you,
Yes i do.
Ill be with you aslong as you want me to,
Until the end of time.
From the day i met you i knew we'd be together.
And now i know i want to be with you forever, i want to marry you and i want to have your kids.
Thinking can never compare to the feeling of your kisses.

I can say im truely happy till this day.
You make me thank god that i live my life every day.
Theres never been a doubt in my mind that id regret ever having you by my side.
But if the day comes that i have to let you go
I think theres something i should probably let you know,
Enjoyed everday that i spent with you and i will miss you cause im happy that i had you at all.

[Chorus]
Baby I love you and i'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced
Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced

I feel for you yes i do
I'll be with you as long as you want me to,
Until the end of time




made in malaysia :)

MAHA MAHA MAHA ! hari ni pasal MAHA ! kt bawah selitkan pasal uncle mcD ! houu :))
MAHA : tetap sesak dgn limpahan mnusie. walaupun 2 hari sebelum MAHA ni tamat, tetap je ramai~ err, mcm-mcm lah ade kot kt sne? nk crite ape psl MAHA? tp kat situ ade kambing, arnab, bla bla and so on. kat dlm dewan lak... psl buah-buahan dgn perniagaan tempatan... more to pameran lah... dah full stop ( . )

*hari ni tgok hanphone yg berminggu aku tggalkan. tgok hp tu, tk thu nk msg ape dgn sesape~ aku banyak abaikan si eric! akhrnye eric telah rosak! finally tk bole pakai! (campak dustbin!)... mmg lah terkilan tk dpt beli baru~ pakai je lah mne ade :)

tadi mcDonald msg. seriesly... aku tk thu nk ckp ape. mmg mcm boring kdaan aku time tu =.=" hurm, pastu dia suh tye pape. (mean mmg time tu aku mmbosankan =.=")
aku bntai tye je lah smue bnda. HAHAHA! (tapi tk thu lah jwpn dia tu betul ke tak kn?) HOHO! erk. mcm series lak pertanyaan aku tu ( ! ) duhh abaikan... mlm tu pulak dia kata dia tk sihat. mmg sgt PELIK.
*im fine ye?* hoh? kantoi niat sbnr! HAHAHAHA! tp klau betul sakit, jge diri. ingt Allah. dan jgn main-main! fhm! (mnjege tepi sluar org len lak aku ni) hooo, suke hati lah?

tata. assalammualaikum :)

Sunday, November 28, 2010

umum.

Small Mini right direction Icon secepat mne pun jln, aku tetap di kejar "kenangan" a.k.a kisah silam dlu... haish +.+"
(sy penat lah)
Small Mini right direction Icon rase mcm nk belasah org... tp bukan awk!
(not muhrim~hoho, wlpun awk prmpn ~.~)
Small Mini right direction Icon aku tk tahu bpe helai tissue dah aku tepek kt muke ni =="
(err, nadirah membazr)
Small Mini right direction Icon "plan merompak harte aku blk" : pergi rumah mereka-mereka!
(prtnd like a santa claus. thn ill grab back my belonging that you had stole)

Friday, November 26, 2010

merepek si nadirah

so sweet bagai gula-gula
sebahgia berada di tmn bunga
seindah bak lakaran bintang... yg penuhkn ruang... angkasa~

cinta kita pada semuanya.
cinta kita kpd yg Esa
cinta pula pd keluarga
cinta kita kn rakan~
uhh, cinta kita kpd si dia...?


p/s : rsenye bnd ni tkde kaitan dgn sesape. hnye brkaitan dgn diri si nadira?



Small Mini Heart Icon

Thursday, November 18, 2010

kakak ipar :)

hello blog. aku tk thu nk type ape dah. hmm

17 november! heh... 3 bulan dah =.=" time aku jd kembar Dia... Dia pnah tye aku,
tarikh kte org strt msg... aku kdg mcm` HEE (perasan ahh kau nadirah!)
dan crite psl laen lah! n.n" (bia lah bdk tu)
crite ttg, kak ummu nk~? hee dia comel! hurm pndai agama rsenye. bdk class arab time kt smkbr. eh blog, akk ni sweet au. suke tgok dia. tp kekadang cm tertye gk...
*npe akk tk add sy kt fb?*(sibuk ar kau nad)... stu lg, si abg yg kedekut tu... bukn nk crite pape! *heh, kte abg nk share smue-smue en?* cehh! bile aku tk kogsi pape plus lak time uh aku rpt dgn ucop, tuduh aku brat sblh! abg tu meggelabah gile kn +.+"... (bend! asl mgutuk!?)
*deiyy abg, adk nk gk "mnyibok" hal abg! hee... btw an, smue psl akk, kut adk kne tye org len? bukn kat abg? =.=" grrr pelik ahhhhh!*

Tuesday, November 16, 2010

Monday, November 15, 2010

kakak abang adik 3 krk (2010) :' )

dari atas : farhan . amir . naif . ikhmal .
bawah : shubashini . yoga . karmimi . afiqa . khairun . hanani . raihana . marlissa . shakilla . nazirah . shahira . alia . ili . shalinie .
bawah lagi (duduk) : atiqah . syarifah . hannah . afif . puan junaini (mama 3 krk) . aina . nadirah . aminah . najwa .

hee~ moge korg smue dpt 8A dlm PMR... hrp jumpe lg thn hadapan :)

Friday, November 12, 2010

last sekolah! err =.="

walaweyh!!! saat yg aku tggu tiba!!! hahahahah! hari katil dan bantal busuk sedunia!
... dah tibe =.=" adeushhh. pasni msti lah hdup aku d skat kt rumah... hahaha tk dpt meng"usha" org lagik! hakhakahak! (vudushhh gilee kau ni nad!) ~.~
hee~ dtg skolah mmg lah nk blaja kn...? tp takan itu je ouhh? niat ke skola lah kn : menuntut ilmu drpd guru-guru yg disayangi (yg kurang syg tu...? err hahaha tkde tkde)
kmudian berjumpe gf ksyggn! jumpe aina alia marlissa ira nazirah shakila tasha afif naif... dan mereka-meraka... pastu klau berkesempatan... meng"usha" kak fatin shahirah! ouhh kakak cute itu. pastu abang yang knon hensem sedunia! nazem. nazem ikmal. err naz? abang? ha...? lantak lah! (hahaha erkk =.=") kmudian usha bdk nme... hmm... hmm~ hahaha tkde spe lahh :DD hee~
td ade senam robik! wahh! brsemgt wira ni!!! (ruma sukan ku! aha!)... pagi tadi hujan... jd kena lah buat kt dewan! agak lah!!! dewan sempit douu ~.~ nk joget dlm tu agk sukar! hee~ bntai lah kan? ade part yg aku tk nk buat... err mcm prmpn comel lak douuu +.+" (better diri diam-diam!)... pastu trnmpk seorg insan form4 ini... care dia sprti org yg d knali! dgn muke selamba, aku pndg blk bdk itu (tp spe lak tu douu...? mate ni tk pkai spec lak 0.0!) tkde ahh, nmpk mcm dia cover cover au... so spe tk rse mcm pelik =.="... jd si shahira tlong tgok kn muke dia! dan org itu...

warghhh! segan douuuu!
pdn lah mcm len mcm aku tgok bdk ni... nk buat senaman tp mcm cover-cover... pastu benti... then bile aku smbung mnari blk... bdk ni pndg! hakhakhak! suke ati anda lah bie oi...
(knon-knon thu spe) erkkk stupid kau ni naD!!! (stop pity for him!)... pastu POCO-POCO! auchhh! aku lah bdk comel yg buat poco-poco td! haha xD (padahal mcm sakai) hehehe. mls nk type lg lah! skt kaki + skt tgn menaip + skt kerusi ni sbb duduk lelame + skt mate + skt bla bla bla! (tekak haus dah ni... membebel sorg-sorg dpn pc) hee~

ehh. tad kumpln bola baling kmi dpt hamper. no1! wahhh (proud proud) hahaha riak lak kau nad!
deeey! skali skala! xD... hee. satu pun... kita org still mng gk an...? hahaha :) Alhamdulillah...




bye (assalammualaikum)

Wednesday, November 10, 2010

-psl kau fb!

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

sdg sy commnt-cmmnt dgn ido+afik+kucen... tetiba... nini (nama samaran) serang aku =.=" err aku tk fhm ape yg sdg brlaku... dgn tetiba! mood aku bertukar! (adehhh terkejut laaaaa)
sign out fb... pastu call nini... =.=" nini suh fkr... ape yg dah aku lakukan~ tp... mmg dah tk pnah ckp ape-ape psl dia kt bdk-bdk dadu tu dah ~.~ (jd nk suh fikir ape...?) bantai pastu aku g call lak kucen ~.~ err. sound dia! duhhh... kalut gile time itu!
i put my phone back aftr tht! errk tht kucen still annoyin even tht time both of us hev a complicated situation ther... nini call balik... (knp lak ni =.=") nini ckp sorg insan nme NAZIHA cerita kt dia yg aku ni ckp itu itu kat bdk dadu  tu~ err tp crite tu lak fitnah tipu tahap gaban dah! tp sumpah! kau kan mnusia... jgn lah hncur kn kehappyian aku =.=" mmg insan ni sj nk kacau my life yg dah totally serabot! (adushhh masalah gila)... and thn... the situation bcame more more more complictd! (erkk damn!t)


NAZIHA : i don kno who are u actually. i guess i kno =.=" tp... hmm tkmo fitnah :)
deyhh klau kau suke bdk pedeli tu, kau try lah buat ape yg patut dkt dia. jgn lak kau buat fitnah pelik-pelik psl aku dgn dia kt lua sne! undestood!
btw... mcm ye je nme kau NAZIHA kn? hee moga allah bg ptunjuk kt aku utk ketahui spe kau! hehe =.="

aktiviti lps skola

hr ni main bsktbll! wah smgt gila! tp... kaki ni skt... tmbh lak pinggang ni susa nk pusg akibat bermain bola blg monday yg lalu! jd bila main tu mcm kecewa skit -.-
hr ni main sakit lg. jatuh lak kt gelangg td! ksian lutut aku =.="! skrg dua-dua belah lutut ni ksakitan! ouchh! best douu! sluar sukan td... kt bahagian lututnye lak ade lobang! akibat jatuh td! hahaha xD (cover cover xD)
dan lg... tk thu nk type ape! eh jap jap!



Sunday, November 7, 2010

sekolah!

penat gile douhh -.- main bola baling kt skolah td. ni kumpulan aku :
alia
aina
adira
najah
aida
athirah

hahaha :)) series. tk pnah main lgsug bole baling ni... mcm mne tah xD

tige game turut-turut kita org dpt lah mata... pnt gila gila gila lah!
prlwnn akhr tu... lwn kumpulan ili... hush, kumpulan kuat ni. dorg hebat. kita org ni yg tkde pglmn... lwn lak dgn dorg... mcm rase... erkk, hmm tkpe... tk mng pun tkpe~ janji kita org dpt pgg bola... hug hug mreka (hahaha), berlari mcm meggile
(lupe last bila tah aku berlari!)... tp... asalkan rse lah keseronokan~ hahahaha xD

*hmm, aku dpt mula kn hati ni blk... dpt rse kebahagian brsme kwn-kwn td... kegembiraan yg susa aku kecapi sjk mcm-mcm trjd... sjk habis pmr hr tu... hati ni tk rse segembira ni. :))
alhamdulillah... happy sgt :) menggelabah ouhh xD

Friday, November 5, 2010

semalam


grrr smlm sy tk dpt nk onlne time bdk tu onlne gak!... haishh... pc ni bnyk sgt fan! jd kena tggu giliran... tp sy pedulik ape... klau sy nk guna... nk jugak!!! full stop!
(tp, adik-adk mne pdulik ckp sy pulak... haha) dorg nk guna... nk guna jugak!!! noktah! haa...? same je -.-

mlm tu... onlne. tetiba kt chtbox tu ade name bdk tu... tp box tu offlne... (aku pun bukak)... haha, ade lg, ayt yg tercicir kt situ... naseb baik. so dptlah baca ape yg bdk tu tuliskan... :

*hai..................... (3.25 p.m)
*de budak sombog!!! (3.46 p.m)

sy pun mcm... haa...? ape jd ape jd? bile masa lak sombong ni? bila dia tegor sy???
haishh =.= pelik pelik lah mreka ni~
hmm, maaflah... tk berniat nk sombong atau tk nk layan pd waktu itu... tp, mmg sy tk guna pc ptg tu~

mlmnye pulak, hp habis bateri... tk senonohkn? biase orang habis crdd ke... crdd sikit ke... ni hp aku habis bateri~
keboringan menimpa! hp ni tk activ +.+
tp, aku dpt tido awl... hehe~
pagi td check hp au, tgok-tgok ade msg dari hanani... hmm ade lah lebih 3... pastu otomen pun ade gak... haish! 

byeee...

Tuesday, November 2, 2010

-hari ni

hmm, again lah kn... kwn-kwn sy tk pnoh lapan... haha! they make their own oliday :P
hee~ hmm, tugas kt koperasi... dgn aina, mimi dan jgk alia... adushh! maaf lah korg ey... rs mcm tersekat lah. mcm time tu, sy ni BOSS bsar kt koperasi! sy nk uruskn kaunter, kalian berebut mnjga gk... haha! tp tk pe... kita dpt pglamn brsme tugas kt dlm koperasi...
mari kita kumpulkn kenangan indah... sblm smuenye lenyap~

td nk jumpe kak izzati. hmm, tp tgok kdaan class tu mcm serabut sgt, jd kite org hnye mintk abg afifi utk smpaikn sesuatu kt akk itu. hmm, time aku nk pusing ke blkg... tetiba ade lak sorg makhluk tuhan ni terdiri dpn -.- haish, naseb baik tk hug dia tau!!! naseb baik sgt! haishh!
first kn, knp lah bdk itu brjln blkg sy?
secnd, bg lah amaran dlu ke... ape ke? ni dan hmpir nk hug tu... baru budak tu jerit?
(haishh! ptut aku yg jerit kt bdk tu ==')
hisshh, tp naseb baik... (kang ade lak adegan hug hug) bnd langgar-langgar ni... slalu kne kt aku! =.=" haishh!
*p/s : oit! sy tk ckup kcik utk dilanggar!!! ni, kali ke brpe dah. tp naseb baik, smunye dpt elak.
hmm. tu je :)


*td aku sorg je yg tercicir... buku yg di baca kt dewan td, aku lupe nk ltak blk kt bakul library tu. alahai mne lah perasan. tup tup bangun tidoo, tgok smue mcm dah siap nk pulang ke ruma! buku tu... adushh! lupe lgsung ~.~ naik ke library! yah! jumpe kak fatin skali... hmm dah hari last skolah utk mggu ni. jd nk jumpe ''my support'' sblm holiday...
(yelah abg nazem oi! glak ahh).... tp td, mmg sumpa! malu sgt-sgt xD
hee~ :)

bye- asslammualaikum

formspring.me

question! a lot of question! this life wasn't too perfect to live without asking :) http://formspring.me/Nadirahnad

-november

dah masuk bulan baru, 1 novem 2010. hmm, nk buat azam baru tu lmbt lg. jd nk msuk new month ni, just nk smue prkare tk sedayst sblm ni. haha. aku pun tk thu ape yg dasyt sgt sblm-sblm ni.
tp, ape yg aku nk sgt! tk nk kdaan sme berulang-ulang ;)
just that! hee~ haha


crite kt skola td. rmai kekawan tk dtg... hmm, jd mcm agk ''keboringan''...
sorg kwn sy ckp psl sorg bdk form4. nme bdk tu start K. hee~ dia class science. (kot lah)
kwn sy kata, bdk tu... somthin diffrnt... dan ade satu hal tu nmpk cm berkaitan :)
tp entahlah kn? hmm, moge korg okay-okay slalu.

td pun ckp lah bnd mengarut dgn senior tu (nazem)... grrr. tk pndg lgsg time nk bertye satu bnd tu kt dia. soaln tu mmbuat aku duduk membuku keras mengalahkan batu di benak aku~ (kira sy tgh wonder lah) haish... tanye pun, kdg jwpn dia cm laen. kdg bukan fakta. he is tryin to give fake fact ke?! (mne lah sy thu) haha mcm stupid je td! nk thu tk... sblm nk jumpe bdk tu, sy dah monolog bnyk kali! bnyk kli dah sy ckp dan ulang bnd yg mcm sy nk tye kn tu. tp, bile dah face to face. sy membatu. dan itu lgsg tdk membantu!
haishh, sy ni... brsmgt je nk brgadoh! tp hancorr~ tk kira laki atau prmpuan
(push me down ouhh yeah!?) tp klau gdoh pun, sy tk suke yg beribut sgt.
dan, mgkn lpas ni sy akn try buat mcm kwn-kwn sy ckpkn. ''just let them''
haha! mls nk taip lg. nnt lah smbung :)

slmt mlm xD

Monday, November 1, 2010

-sblm smue ni...

hahaha. tah !!! dah di call tu agkt jelah 'weh'!
mcm please lah, jgn perasan sgt!
bnd nk solve kn problm je -.-
haishh~

Saturday, October 30, 2010

-sembelih ayam sndri !


ira dan shakila. wah!!! semangat!
kita org tgok sembelih ayam... cabut buluu dia!!! hahax XD... best sangat!!! erm, yg lain nnt sy upload lg... nk thu tk...? ayam kn? cik aina kita yg sembelih kn. dgn bantuan uztd dan ckg on :)

nnt lah taip lg. malas nk taip dan ada hal lah -.-

Wednesday, October 27, 2010

-mamain kt rumah asha!

from left : shakila, ira, nazirah, aina, nadira, tasha :) heee~ suka part bergambar! cm model dahh korg smue


cerita hari tu : habis dapo dia bersepah! sumpah!!! dasyt sgt kdaan dapo tu...
dgn pisau yg jatuh kt blkg rumah, air oren yg tertumpahnya...
bnyk lg lah bnd yg terhegeh-hegeh yg blom di buat time nk mkn tu...
haha... however, we still had a cool and happy day!!! this was too awsome siss XD

hehe!

have a wonderfull day hr ni...

Sunday, September 26, 2010

-raya kat skola


raya d skola dgn kawan-kawan. aku tk bwk ape-ape untuk jamuan hari raya itu. agak terkilan. semalam bake cake. tp tk thu lah, cake tu terlebih naik. terlebih baking powder kot? haha. tah lah -.-


kt skola : sampai d skola, tunggu kawan-kawan yang lain. biasa kami jumpa dkat-dkat foyer. pagi-pagi duduk situ memang best... time tkde org lg lah best :) *alone and peace*

tk kesah lah. lama-lama lps itu, dorg pun sampai, alia, dan aina dah promise nk pakai baju kurung sama clour. kita org pakai purple tahun ni :)
lama lepastu kumpul bdk lain jgk kt foyer...

time jamuan tu : semua busy dgn boy and girl friends masing-masing. kadang-kadang ada masa saya diabaikan, tercicir, kuwajaa  =.=...
so duduk je lah diam-diam. malas nk berjalan. nk thu tk sebab apa saya mls jln...?
sebab kan, saya pkai sneaker lah ><'
segan malu rummy weird semua lah...
baju kurung okay dah, tgok-tgok bwh... pkai kasut -.-... hahaha.
sbnrnya, kasut raya tahun ni hilang (BUM lak tu). duhh tk pernah guna lg kasut tu.
kecewa sangat-sangat! melutut carik blik mne tah hilangnya~

lepas itu tgok hp yg sentiasa d genggam dalam tgn tu. kemudian hp tu berbunyi... (mean ada mesej masuk)... lepastu saya mesej je lah bdk tu. tup tup lepas tu... nampak faizul ke class aina... mean class aku jgk lah kn? dia dtg dgn nazem... haha! melawat lah kot? dtg raya kt class kami pula~ kemudian nampak rudy berlegar kat bangunan class kami. jd ajak lah dorg skali. mula kata dia segan, tk nk lah...  kemudian dia dtg betul-betul :)) hahaha. terima kasih awk~
dia tye mne cupcake yg saya buat. saya ckp tkde. smlm tk jd... hehe. kmi hanya tersenyum dan krikrik... (=.=")
nazem kemudiannya ke class sebelah... time tgh bercakap dgn rudy rasanya... XD hahahaha!~ kemudian dia dtg balik kt aku. ada ke dia tye, aku jealous ke tgok dia pergi kat P? (pdulik lak kan?) haha! like what u have said before...
KAWAN! hanya kawan! dia tk lebih! saya lg lebih? (haha, tk lupe lah)
u want me to copy that text here? *its okay, i wont do that*

haha. tu je lah.



Friday, September 24, 2010

pesal dooooo.

setiap hari mcm tkde soln len je yg korg nk tye -.-
sy dgn D kwn je lah. korg ni pelik.
first bg bercontct, pastu tk bg, pastu bg blk~ then, suh off blk~
(ape ni?) lempang nk? (hahahahaha acah berani je aku! larikkkk!)


kakak abg sy kta... "korg kwn kn adk?... jd jgnlah adk tkut dgn dorg tu"...
jwpn: yep, baiklah kakak, abg ku... org try :) *bia lah dorg... haha ayt kau lah abg :P*

Tuesday, September 21, 2010

-dia's birthday

today is dia's birthday ... tah spe dia , sy tk knl lg kat dunia nyata , tp ada lah sy buat somthin... 16 years old already lah awk :)
~ bnd tu sy buat utk awk... harap awk suka...


ptg tu, dia call... hermm, borak-borak... dia suh sy smpaikan ssuatu kt H...
(nnt sy smapaikn), pastu smbung berckp... dah tk thu nk ckp ape, dia mntk sy nyanyi... mule2 sy mintk dia yg mula dlu... (dgr mnusia len kata dia pndai nyanyi)... hee~
tp nyayi sme-sme...
lagu demi lovato :) hehe. (fav sy lah gk)
time nyanyi tu, tk thu lak dia pun thu lagu demi ni... jd dia pun folo sy nyanyi :))
ala... peliknya sy rs~

btw, sblum ni sy tk smpat nk bwt kat org lain . untk kwn yg sy knl mei dlu pun tk smpat bg . sebab birthday dia april . jd , bile sy try nk bwt bnda nice kat dia , tk dpt dn tk jd ~ sy tk thu knp. (haha knp perlu pedulik lak kn?)

Tuesday, August 24, 2010

-:)

Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.

Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.


Di depan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.

Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.

Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku.

Jikalau kita melihat mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.

Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata.

Di depan orang yang kita suka, lidah bebas berkata apa sahaja.

Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu.

Di depan orang yang kita suka, kita akan tunjukkan imej yang sebenar.

Kita tidak boleh merenung mata orang yang kita cinta.

Tapi kita selalu merenung mata orang yang kita suka

Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut menangis.

Bila orang yang kita suka menangis, kita akan membuat dia gembira.

Perasaan cinta bermula dari kata.

Perasaan suka bermula dari telinga.




Friday, August 20, 2010

-mcD.




im loving it!!!






eh kamu! tagline kita time jadi kawan rapat dulu?

haha rapat ke? tah ar. hee~ kau suke tersasul ayt 'im loving it' itu.... nad tk ambil kisah sgt :)

Monday, August 16, 2010

-trial

trial lah! esk esk! tah... ape sy rse? tkde pape... blank feeling sy skrg ni.
-hmm, sdia ke blum?
*plus minus add subtrct = bersemngt nk jwb je ouh
-ready dah?
*tah. sedia atau tk tu... nnt dlm class lah, dlm dewan ke...
mgkn lah feeling cuak tu akn muncul... time tu depend la rse bersemangat atau tak~

Thursday, August 5, 2010

memenuhkan blog

actually, tah ar. sejak akhir akhir ni, masalah selalu nk menghimpap aku. lps satu hal, dtg pulak hal yg lain dan kebanyakkannya berkait. mcm apa tah ==. apa yg aku tahu, berlambak lambak masalah menghimpap. kahkahkah.
eh ada lah sorg ni, nickname muyu. senior... siapa dia? haha mana aku tahu. dia kawan kpd kawan aku. aku cuma kenal asimah dan yat, yg len aku tk kenal n tk campur. so aku tk kenal. crte psl bdk ni, at first tu aku tk igt cmne dia tego. tapinya aku tggu kwn dan geng aku yg len tk sampai lagi, so dia tego (not in mood tht time) so just... "ouhh, err h...hai" pastu dia tanya "ni nad an?" hahaha yelaaa aku la. then aku diri dan pndg mereka lalu berkata, "err, haa yer ni nadirah" so dia terus bercakap, mcm friendly ke acah friendly. tah. dia suh join dorang kt tangga tu. memandangkan kat situ ada kak asimah (aku tk sedar pun kak asimah ada kt situ ceyy), aku lagak biasa je lah. so dorg mula bercakap. aku just diri pandang senyum gelak diam. adeihh, pesal doooo aku tk tahu nk borak apa? lama lps tu, okay okay lah mulut dah nk berkata. bila aku start berbicara, muyu tanya "knp nad tk bnyk cakap? gelak je tahu?"... aku "hahahaha, entahhhh"... patu dtg (bdk 3K baju warna biru air tu) tah siapa siapa dia tu, kemudian tanya, "eh knp cakap mcm computer?" pastu aku pndg ar dia, aku ckp "erk, hahaha mana ada! hahaha" dah pastu aku gi kt kak asimah == bahasa computer ke weh?
so start situ aku mula geng dgn dorg. tapi bkn tu yg aku nk cite ni. yg muyu uh. dia suh panggil abang. aku erm ouh okay~ hahahahahahahaha tolong laaaa.

the end. assalammualaikum.

Saturday, July 24, 2010

-alia! hari lahir anda lah! hehe :)

alia faqira...
hm... finally kau lg mude drpd sy :P
tp tp, kau dan sy tetap 15 thn kn? haha! ala beza bpe hr je... tkyah kire!
sy hrp kau pnjg umur, murah rezeki...
weyh nnt nk exm kn...? gelak gelak gelak!
(goodluck lah alia, sme-sme bwt yg terbaik ey... haha)

Wednesday, July 21, 2010

-koko =.=

haha ... hari ni koko ~ klau ikot en kne jumpe kwn kat libry . tapi libry dah pnoah !
jd sy , aten , aminah dgn kmimi lpak luar library .
pastu dtg yat , ucop , aqmal at libry jugak ... ehh, ucop lah! hahaha
tpi libry pnoh en ? jd die un lpak luar gak !

kte org pun borak , bwt bnde mrepek ape tah yg yat ajaa ... dan ape-ape je lah !
BEBERAPE MINIT KEMUDIAN ~
kte org kne trun gi koko ... sy turun gi pjumpaan pengakap !
smentare tggu budak pngkp laen , cikgu kamariah pggil suh blakon !
hahah ! SAYA PGG WATAK PEMAISURI OUHH !
k e l a k a r ! ermm tapi ok lah en ?
lme-lme lpas uh dtg pulak unit unifom laen !

bdk n trun ! sy ckp sori ape smue kat die~
tapi mcm die tak ksah sgt... haha suke ati anda lahh ! (pedulik lak sy)
lpas maen ape tah dgn n... !
ade ke prakash kate lau kte maen bdue dgn sesorang tu,
tu la ''jodoh'' kite ! prakash tye : caye tak ? *percaye percaya XD* ! (haha, gurau jelah)
tapi lpas maen uh .. kte org ta thu nk bwt ape dah !
jd sy gi kat yat dgn bdk2 yg laen (dorg ajak tadi) ! borak-borak je lah...
dduk rmai-rmai dpn koperasi... pastu balik... habis koko -.-



p/s : ini crite hdup smate-mate... kurang ade kaitn dgn mse hadapan... (okay prakash)
lg baik. tk yah dgn dia -.-

Saturday, July 17, 2010

hari saya !

today is my birthday... crite psl wish lah kn... ade stu wish drpd kwn... bgitu terharu sy mmbacanya...
*hai....... moge pnjg umur... jgn majok-majok lg...*
hahaha ! ''majok''? (tertanye?) mne ade... (perasan -.-)

esoknye sy celebrate kat rumah... ptg...
my mom bg ajk spe-spe... jd sy ajk lah kekawan class, bdk form3, 4 & 5...



tp ptg tu, lpas hbis tusyen... hujan turun... alahai... disappointd ouhh -.-!
yat tye mcm mne nk dtg ni, rya kedua bru smpai rsenye ni... (haha)
nazem lak lg lah... mgglbah tye bole ke dtg tk bwk pape...?

sy ckp kt yat : *hoouuuhh... mcm tu ke... klau cm tu dtg je lah.... hahaha*
kt nazem : *ouhh... haa tk yah dtg klau cm tu :p hehe ! dtg je lah... ape merepek kn....*
lme lpas tu dia msg tye lg... *ala... hujan lah... cm mne ni? maaf, kwn-kwn dan abg tk dpt dtg...*
(houhhh okay okay tk kesah lah... ~.~) HAHAHA !


pape pun lme-lme lpas tu, dtg yat dgn motor dia... sy tk thu lak dia nk dtg btul-btul... (hujan kn?)
ajak lah msuk.... dia dtg dgn emy, arm, spe tah sorg lg tu...
sorg tu dia tk msuk... dia pcut motor ! bwk motor tu tmpt lain lpas hntr si yat tu 0.0!
(knp dia?)

tp, hr tu yg dtg lah kn... alia, afif dn adik-adik dia... lg nazirah, k'run, raihnna, hanani, fiqa, kmimi, mas, eiqa, nazatul, kak syikin, k'rul, fahan, aminah, cpah... lg spe tah... tu je kot yg sy perasan... terima kasih :)



ni adik sy ijie yg captre kn... tgn dia vibrate ouhh =.= bergetar smue gamba yg die ambik...
hahah ! thank u jgk lah bdk !





-end-

Monday, July 5, 2010

I do love kick with this dude bro.
Haiseh, nothing was going on between us ^^
Kita orangkan mcm kwn lama time baby-baby dulu yg bertemu semula okay ayat mengarut
Okay dah jgn berangan!

Monday, June 21, 2010

haha ! iri

knp korg ni ? knp knp knp ? sy tk crik gdoh dgn korg pun !
dan sy mls lah ! urghh !
haha ! a'ah jealous ouhh ! jealous jealous !

KNON LAH ?


p/s : alien lah sy kalau sy ckp tk rse pape kn?

Saturday, May 15, 2010

*~.~

errk... dia ke ? mne lah perasan spe...
lain kli tgo je lah... tkyah lah pndg mcm nk gado =.=
pgkp jelah kot. tah... haha! pape je lah

p/s : ouh hai anda... nice to know u lah :) muhd nazhiim ikmal . see see, sye start menggelabah ^^


Wednesday, May 5, 2010

pengakap

knp tah bdk tu -.-
pndg mcm tk puas ati~
nak kata aku comot, mmg comot pun. koko waktu ptang kn ><

*haha... maaf buruk sngka... dah pndg mcm ade somthin je yg tk puas ati*

Monday, May 3, 2010

marlissa!

mar mar mar! kau grg sgt! senstve sgt2!
weyh! haha! kau dah tua... aku muda lg! tdk d nafi kan! haha!
weyh! moge pnjg umur... dan stu lg utk kau kn... aku hrp kau dan aku, sntiase brsatu... hati...~
stop main majok-majok dgn aku ouhh :)

Thursday, January 21, 2010

aina's birthdy...

bday aina! haha! anda dah tua lah kakak ria ku... moge pnjg umurnye... moge sntiase bhgie... (haha)
cmpak bdk tu jauh-jauh ria... just b happy with ths day :) and cheer ur life ♫♪

haha
nia :)

Saturday, January 16, 2010

start skola

skolah. dah start. haha. pmr 2010.

-ape rse eh?
*tah, tkde rse ape -.-
-blagak pndai?
*bkn, ntah. mmg thu rse ape lah...
-kau tk brjiwe ke?
*hmm, excited je lah skit... (sbb dah tua)
-tah pape kau ni ~.~
*hmm 'tah pape', ish... mstilah rse lain... thn penting kn? PMR... stu prkataan yg r ngkas kn...
jd mari kite rgkaskn shj perasaan ni... rse exctd, tkut... dn lg, rse mcm cpt sgt wktu ni brlalu...


tu je...