Friday, February 25, 2011

jangan ambil series lah kelaka -.-

cinta yang sebenarnya adalah ketika kamu menitikkan air mata dan masih peduli terhadapnya . . . .
cinta yang sebenarnya adalah ketika dia tidak mempedulikanmu dan kamu masih tetap menunggunya dengan setia . . . .

cinta yang sebenarnya adalah ketika dia mulai mencintai orang lain dan kamu masih boleh tersenyum dan berkata "aku turut berbahagia untukmu" . . . .
inilah lumrah kehidupan manusia . . . . hehe ^^
February 12 at 7:07pm ·  · 


Thursday, February 24, 2011

kawad kawad

kawad, get it ? hur, penat penat! *action penat lebih* time latihan kawad KAKI, Pengakap... maximum boring ! btw, chill je time tu, happyhappy! apa guna marah-marah masam-masam bawah matahari itu --' so ada baiknya kita orang ketawa senyum etc :) tapi ada jugak aku terdengar nii > spe ketawa ketawa! @#$%^ blablabla ! < mula la budak tu mencarut, shit ! series apa masalah entah ==' benda kita orang bukan mengganggu gilaagilaa okay ! series, rasa nak belasah tangan dia~ akan tetapi, aku malas na ambil peduli, so masuk kanan keluar kiri. suka kau lah human, mencarut ahh *awak tgh panas tu (-'-)

time berbaris :
fatin bilang aku dah tinggi ! lol :) wahh, berita happy time tgh panas tu ! hee~ actually time *kak dinni suruh beratur ikut ketinggian... time tu jgn harap la nak letak aku depan sekali ! so aku buat muka tak malu perasan tinggi :D haa pedulik je lahh. blablabla kat tgh padang... perempuan tak cukup org --' *dah la panas, ada lak meetin bawah mentari tu* at the end sebelah aku laki > ariep < gilaa ahh ==' mcm ni muka aku time tu > 0.0' <

mulut dia laser *dah diconsored* ==' dia tanya :
arep : weh, knp kau nmpk makin kecik ha ?
aku : ==' kecik ? ahh kau, perlii. aku tahu kau tinggi, diamdiam !
- - -
arep : wah carik tmpat berteduh ke weh ?
aku : ha? a'a, panas lah
arep : HAHA! kau sorang je perempuan kat sini >-<
aku : --' diam lahh! arep, kau diri diamdiam aku panas la. =..=
arep : mentang kau kecik, berlindung pulak !
dola : untunglah kecik. bole teduh belakang orang lain ~~'
aku : ha ? ==' *gr dola perli aku*

pastu dtg group perempuan yg lain pula :) series lah, panas oh. done semua, pastu discuss. bawah matahari lagi. dola ckpckp, tah. someone said, he is saying bout somebody *perli something like that* tah, normal lah tu. semua tgh HOT... get it? haa panas lahh. btw tadi sorang dah ajar aku hentak kaki kiri dulu, aku try hentak! jadi au :D tapi bila bergerak tak menjadi ==' series... kali ni cair muka aku, so tahan je lah malu ~~' MAAF jgn laa marah aku lagi. aku bukan ta nak kirikanankirikanan, tapi series aku ta dapat ikot. hurm.

end :)

p/s *reasons kita org chill je* : nazirah dan idora kata, mana ada panas sekarang nii. biasa je, selagi kita hidup mari la nikmati kejadian dan anugerah Tuhan, they mention bout matahari... so that is why, most of my words up there im typing a lot bout matahari :) yg best lagi ira dah kalah, dia tuntut belalang yg aku kata nak bg, so alang time tu tgh tgh padang mesti banyak hidupan lain. so aku jumpa sejenis unknown insects, aku bg la dia :
ira : mne belalang kau? *cool je*
aku : tkd, aku bg hewan lain lah?
ira : bg lah, carik skrg.
aku : okay, - - - Nah.
ira : apa tuu? *dia igt aku mainmain dgn dia*
aku : ulat
ira : haha - - - ! warghh ! *dia menjerit*

Wednesday, February 2, 2011

seronok tanpa fish fillet

haa okay dah masuk februari. march nanti dah nak exam xD kelakar! tuptaptup, dah nak exam! HAHA! *ta klaka diam* hurm, tadi jumpa shahira shakilla natasha aina.
*cm ta pnah jumpa lak =='* main main dgn dorg! grr aku ta fhm dorg na main apa senanya. ada ke diri tegak tepi pdg tu. ta pernah aku tgk org main basketball tegak tegak... haa kemudian lepas budak lelaki beralih ke tmpt badminton, kami kuasai court! shakilla lak dah bersemangat larii. tak lah cm tiang lagi! main main. kemudian penat. pergi pulak kongker wakaf! wahh, kesian mereka *bdk laki td* mana lah tahu dorg dtg semula ==' sebab tadi dorg dah balik, actly pergi beli breakfast! haha, apa bole jadi. mengalah lah kn! aina kata 'dorg mkn kepanasan xD' haa aku kena pedulik ke? hee, tkd ahh. apa bole buat... mereka act lah GENTLEMAN! ala kawan sebaya je. konon ta knl lebih!
err apa kaitan dgn tittle post ==' sinisini *gempak an! act like he/she was not longer in this world*
by the way yang ta bestnya mlm tadi, tgh tgh msg A.M *knp tah aku pggil cm tu* credid habis. urgh! time tu jugak na habis, tapi tah bila duit aku si maxis nii telan! biar je lah, aku na buat apa ==' hee sambung tidur jawapnya xD asal aku tulis pasal budak ni, sebab nak kata aneh tu mungkin lah siket. dia ni bnyk kali lah aku sakat paggil anak manja anak manja. respon dia suka!? erk knp lah ==' capital M mean manja! haa xD
p/s : eh AM, erk haha credid habis duu. nanti lah bls balik. erm Question, i'll find the answer nnt! h a h a