Friday, December 24, 2010

ouh awww !

okay. alhamdulillah. mmg best! result saya ada jugak A :)) at least, my mom and dad msti tgh senyum gile gile comel skrg ni :D ahaa, td ayah call. adeeihhh, saya pulak yg seram. first ayah tanya tanya. pastu ckp lah dpt ni ni. second ayah terkejot! ahaha, betol ke dida dpt ni ni? ahahahaha (kemudian nangis... erkk :))) my ayah was a sentimntal person okayy :)) umi pulak kat skolah tadi... ehe, hampir hampir nk menangis. i said to her...
(umi umi, hahaha. jgn lah mcm ni... hahaha senyum senyum :)) takut tahuu tadi
tapi okay lah kn... dah lpas! my grandma kat negeri sembilan dgn kat gombak... mereka call dan tanya tanya! hahaha! nek nek, dida dpt ni ni! hahaha. suke yoi! cikka pulak, semangat suh saya ikot dia pergi blk AG taon dpn (alor gajah melaka)... klau ada rezeki situ lah kut :))
err, ade jugak nk saya stay smkbr. awww i miss you lah girls! hahaha, tapi tak ramai pun nk saya tggal sni. ehe, rmai nk saya klua?? hahaha, okay okay!

p/s: i got straight As. Alhamdulillah! :)

Wednesday, December 22, 2010

okay !


heee esok! gagagaga! knp lah buat announcement result kt fesbuk == adeihh, aku sedang mencari ketenangan ni. gerkk, esok paper tu tiba kt tgn aku. alamak. knp lah aku mcm ni! nadirah bangun bangun! kau pahal mimpi siang hari lagi ni! esok result lah!!! adushh mcm stupid pulak, aku dah rasa mcm alien kt sini! get it! alien okay! nk kate happy, tak pun, sedih? lagi lah tak... cuak. erk tak jugak... nervous? ermm siket mungkin? ape lagi? aku tk rase pape skrg.

makngah. hee, she was so excited. ouhh, she promise to give me a lappy, if i could get 8A's. wahh seram pulak dgr begitu xD
then makcik form4 aku tu semangat nk tahu! hee, siap berkata lagi. "klau dida dpt straight A, cikka bg tropicana's beg" awww, best! hahahaha. aku gelak je time dia tanya tu ==
kak fatin, ptg tadi text... then ive said ill see her at home. adeihhh, tapi aku dah terlepas waktu utk ke rumahnya. punye semangat maen basikal dgn adk adk aina xD
(erkk, akk fatin shahirah. hmm)
pastu bro angkat lak kata, insyaAllah bole. nad kan pandai :))! *adeihh pandai ke!?
kmudian abang najim tanya. aku tk thu lah nk jwb ape. hahahahaha cuak!

kemudian kemudian, ikram. hahaha! spe tah dia. mcm kelaka pun ade. okay first dia tegor. bla bla bla. okay dia tye result jumaat kn? goodluck :) aku just hahaha. bukan lah, tapi esok :)) dia tanya, kite knal ke? *adeihhh mne lah saya thu awk! takpe, nnt knl lah kut... :)) okayy yaww ~pastu mas... hee, okay dia little bit strange skrg ni...
*
kak sharmaine... hahaha! aku mmg suka mcm ni. edit edit post! okay akak ni. hahaha. akak akak, mana ada aneh. actually hahaha. okay tu je nad bole type skrg ni. bnd tu saje saje je. okay. nnt mgkn lah stop :)) sbb gurau tu mcm HAHAHAHA sgt. hee (ape ni?)

okay anak anak, hari ni saya tk tahu nk buat apa. lagu kat blog dah tuka, bckground tk tuka ats sebab saya malas. kemudian, hati saya ni mcm memerlukan something (ehe, calling time!) kemudian, mcm tata computer. mornin :))

post :))

hahahahahahahaha okay . stop stop !


result ... adeihhh segan pulak nk jumpe dia esok :))


jumpa result pmr...

Thursday, December 9, 2010

hee. no idea

http://mashmochel.blogspot.com/2010/10/tanda-tanda-lelaki-benar-benar-jatuh.html

td mengusha link budak cute kt ats ni. terbaca lak bnd uh dari blog dia. dgn tk fhm ape-ape, aku keep membaca smpai hbs ke bwh~ huu, hahaha! what im goin to write actually
(
otak gerak lah!) ni yg aku rase mcm best pulak bila di baca :

1. Dia bsggh-sgguh mlakukn ssuatu utk seorg prmpn itu dgn rela bkn krna tpksa.
2. Dia sntisa ign mghiburkn prmpn itu dn bruba mnjdi org yg kuat bckp.
3. Dia bnyk mnasihati prmpn itu krna dia amt mnyangi prmpn tu

4. Adklnya dia sprti sorang ank kcik yg mnta phatian krna dia mahu prmpn itu mlayanny lbh dr org len
.
5. Dia akn mglbah bile kkasihny bjauhn drpdny tlalu lme.
6. Dia cuba mluangkn lbih bnyk msa dgn prmpn itu wlaupn tpksa mnunggu
7. Dia mmbanggakan prmpn tu dpn org len.
8. Bkn semua lelaki sggup mnitiskan airmata hnye utk sorang prmpn.

*ala sweetny. agk-agk an lelaki uh sisir tk rambut dia ke tepi? jln brkarekter ke, lemah lembut, blur lg kn kn? (duhh, stupid qstn!) its okay klau tak hensem, asal kn comel xD awww Small Mini Heart Icon
(cish jht kau!)

Sunday, December 5, 2010

all colour itu !

Baby I love you and i'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced
Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced

I love you,
Yes i do.
Ill be with you aslong as you want me to,
Until the end of time.
From the day i met you i knew we'd be together.
And now i know i want to be with you forever, i want to marry you and i want to have your kids.
Thinking can never compare to the feeling of your kisses.

I can say im truely happy till this day.
You make me thank god that i live my life every day.
Theres never been a doubt in my mind that id regret ever having you by my side.
But if the day comes that i have to let you go
I think theres something i should probably let you know,
Enjoyed everday that i spent with you and i will miss you cause im happy that i had you at all.

[Chorus]
Baby I love you and i'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced
Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we make cant never be erased
And i promise you that you will never be replaced

I feel for you yes i do
I'll be with you as long as you want me to,
Until the end of time




made in malaysia :)

MAHA MAHA MAHA ! hari ni pasal MAHA ! kt bawah selitkan pasal uncle mcD ! houu :))
MAHA : tetap sesak dgn limpahan mnusie. walaupun 2 hari sebelum MAHA ni tamat, tetap je ramai~ err, mcm-mcm lah ade kot kt sne? nk crite ape psl MAHA? tp kat situ ade kambing, arnab, bla bla and so on. kat dlm dewan lak... psl buah-buahan dgn perniagaan tempatan... more to pameran lah... dah full stop ( . )

*hari ni tgok hanphone yg berminggu aku tggalkan. tgok hp tu, tk thu nk msg ape dgn sesape~ aku banyak abaikan si eric! akhrnye eric telah rosak! finally tk bole pakai! (campak dustbin!)... mmg lah terkilan tk dpt beli baru~ pakai je lah mne ade :)

tadi mcDonald msg. seriesly... aku tk thu nk ckp ape. mmg mcm boring kdaan aku time tu =.=" hurm, pastu dia suh tye pape. (mean mmg time tu aku mmbosankan =.=")
aku bntai tye je lah smue bnda. HAHAHA! (tapi tk thu lah jwpn dia tu betul ke tak kn?) HOHO! erk. mcm series lak pertanyaan aku tu ( ! ) duhh abaikan... mlm tu pulak dia kata dia tk sihat. mmg sgt PELIK.
*im fine ye?* hoh? kantoi niat sbnr! HAHAHAHA! tp klau betul sakit, jge diri. ingt Allah. dan jgn main-main! fhm! (mnjege tepi sluar org len lak aku ni) hooo, suke hati lah?

tata. assalammualaikum :)