Wednesday, March 23, 2011

-iloveyouguys

pagi tak dtg sekolah, okay. reasons, aku bagun lambat! woah, aku masih bergantung kepada umi aku. if umi tak kejotkn aku, so memang setiap hari la champion kedatangan lambat~ tapi, biak pi noo -.- maleh na pekiak. and actually not in mood nak post. tapi yg ini ---> :

lepas balik KOKO, pergi mkn sama-sama dengan shahira, alia and zaki. hee ta ramai joint 0.0 mana taknya, lepas habis sekolah plan makan sana *igt org dewasa ke bole terus keluar sendiri* so after that, just minta permissions parents. hanani and karmimi, busy dgn pillow! hehe. nak ajak pulak geng zaki > azeeq, along blabla. tp ta sempat, dorang da klua. okay done siap! makan sama-sama -.- terserempak dgn ikram~ usually he went home with faiz. tp tah mana faiz, should i care! okay, then tegur ikram ckp sorry blabla  and byee. dia pulak control macho! haha, actually nice! tp mcm menggelabah siket? knp ek -.- last incident ni aku rasa alia jealous~ hur, hm sorry and HAHA terkasar pulak douu. haa, shahira mkn mcm budak. hebat lagi aku (:

after mkn, aku ke padang jumpa hanani. dia dgn camera. hooho! dia bawak buble! hee aku nak, so aku ambik, so aku main, so budakbudak perli aku. hellthem -.- 

incident ini melibatkan junior form3. aku bnyk kali tengok bole tu golek-golek dpn mata. nak tolong ambik kn, tapi malu =..= sbb bola tu masok court. ok ckp pasal court, aku igt nak semak skali. tp time sampai punya penuh! ergh. okay usually sebelah court je, ni duadua. so takpe lah. back cerita, time nak sepak bola, kasut ballet aku tercabut! melambung ke awan -.- grr, nasib baik orang lain tak perasan kot. and untung didi dah blk. if not, gilaa malu aku walaupun dia pndg or tak -.-


hm bybe

Tuesday, March 15, 2011

Monday, March 14, 2011

-ouh

my life getting weird lately *seram* okay, beberapa kali aku rasa mcm ada something yg try nak buat aku happy~ something get it? hmm, mcm selalu ada dgn aku, kadang-kadang aku rasa happy gilaa, tp tak tahu punca -.- aku mcm nak melompat lompat, senyum, act like i was in my own world *actually tak pon* ... aku sedang sedar. that something know i need someone and i need everyone (: maksud aku mcm ... urghh apa nii? *speechless* lately ni jugak aku dah start berperikemanusiaan :) *damn kan my situation* okay, aku dah start jatuh cinta suka... *muahaha* aku err.
tapi this ---> en.Sunflower, hmm knp aku -..- stop! okay this worth for you nad : stop it stupid. hur, dlm masa yg sama hati aku nak jugak berteriak mcm org baru keluar gua. HAHA -;;-
btw, im having banyak blablabla(YahooMessenger) dgn dorang : hanan, shahira, farhan, kak ira~ kadang-kadang mengarut ja. farhan bnyk menyanyi (: cool daouh! suara sedap. shahira touching manja-manja :| hanan shoomel, dgn rambut mcm baru bangun tidur tu c(: kak ira speaking cinaa. hee bnyk comel suara dia!
  • ouh, he is so hot? but this is not the reason i like her, aku pun ta tahu dia begitu.
     okay, stop it stupp -.-  aku penat la dengan kau nad +.+


    p/s : i know you(readers) won't understand, post saja kasi keliru xD

Friday, March 11, 2011

-my dad birthdayy

*play la untuk menghayati hari indah ini, insyaAllah*
ayah , ini lagu birthday untuk ayah :) special superr shomel kan
its my dad birthday (:

muahaha , getting handsome yiah my dad . okay by the way , alhamdulillah .
Allah telah memanjangkan umurnya .
Rabbit 3
handsome, kacakk, fierce , garang , gentlemann , hebadd ?

*mom own*

-:( green :)

i found this in my mind area of the heart place
then i try to throw it out . . .
it is just a dream ~ err no ! i mean a nightmare !
btw, i'm trying now :| *throw it outt*
hur finally, i found the exit
i'm running over the exit door . . .
but, i'm stuck ! duh , i don't know which one is the exit .
so many door here -.-
i try to open the first one
|
be strong ! don't afraid with the thing that you are going trough now ~
. . .
but , that is not the door ~.~
then the second
|
don't think bout it too much ! stop crying for him ~ no worthy ~
. . .
okayy , but this is not the door too x.x
the third
|
you just should forgive them , and it up to them if they want to forgive you back . berdoalah . 
. . .
ouhh
and i'm tired finding the exit door. i try the last door ~
|
everything happens with a reasons . just be ready and wait for the thing with sincerely , honestly .and *sobssobs* 
tapi setiap apa yg Allah lakukan , semestinya ada sesuatu yg perlu kita faham kn ~
. . .
at the END . i'm stuck there . and now , i'm waiting for my girl boy friends or whoever they are to help me out from here !

Thursday, March 10, 2011

-tak sengajaa . . .

. . . type post yg panjang *ayat penuh tittle post*

im looking for hanan after school. she said, she want to do some revision. then, pusing satu sekolah. finally dapat tahu dia dah pulang *adesh* and aku dah stayback, so tak kn nak balik -.-
turun jumpa kak asimah and farhan. okay i try menyemak, HAHA! actually aku nak balik, tapi tak ade teman, so ikot kak asimah (: dalam perjalan, i just realize that im not a talkative person -.- dorang syok bercakap, aku diam. tapi tak tahu kenapa? farhan bnyk ckp. naseb baik. if tak, mcm boneka je -.- tapi ada lah bercakap jugak. mereka ni > aminin, mubin and naqiudin ... kurang siket and aku jenis tak bercakap dandan lagi dorg diamm. tapi dorang nyanyi plus kak asimah suke sakat dorang. comel akak geng biru sorg ni (:
mengonline kat rumah hanan (: hee, terima kasih ♥ . . . rupanya ramai orang online detik itu *muahaha* so kacau dorang! haa, mizan ajak pergi court, gerr aku lak pakai baju kurung. mana bole joint. so pergi padang depan, farhan suh dgr lirik yg dia buat. sweet ouch rentak dia. urghh WAIT! he ask me to think bout its lagu okay? so aku akan try~ btw nazem : sorry abang. tadi akak dengan hanan tgh sakat kawan-kawan erk? haa bia bia
IM mukabuku :
eh kenyit2 plk nad ny
skit mate ea
hahaha
gurau je jngn mara ea
*actually dia yg ajar aku au. HAHA  
hee A. comel kn? macam nak lempang lempang *act je* erk, i've said to myself. after this i'll try to not to believe people sgt sgt *fenat kay* and im totally stupid in this situation. thats why aku tak fixed? get it? apaa ni -.- actually aku nak cakap bukan aku yg buat ni     ;)   . grr maluu. not me, hanan laaa ni -.- erk haa okay fullstop ! 

Saturday, March 5, 2011

biarlah dia

pengakap nombor tiga :) *org kata, pengakap cute* hahaha
polis satu . KRS kedua (: *congrate*

balik, pulang, penat macam nak sepak sepak orang *instead my family* err, but that is not the reason im doing that, grr lantak lantak biar! btw, it's a last moment. maybe? hur, ignore that! *should care actually* the main point is now, i just want to be the huhahuha person *still with dignity* (insyaAllah) like my sister *fatin shahirah*, kak nabilah, even kak afina too (: tapi, im just a human being, i just can try to act happy in front manusia -.- seriesly, social lahh! hee, i gather a lot of experience by joining this kawad :D *walaupun kesihatan tak menggalakkan sangat* but as i've said, last momentt kan? so sekali sekala. sepanjang training punya BEST, tapi hari-hari terakhir agak shit siket -.- time tu semua tunjuk perasaan :| *actually tunjuk perangai* bajet handsome mcm macho, memang cantik act comel
*budak perempuan totally cute* and gedikgedik terlebih, act manja terlebih over -.- asal tak hug je kan? memang lah satu sekolah ni sibling dia (: *aku tahu kekadang aku pon act manja, tp aku tak oves* HAHA, stupid! actually aku tak layak nak ketupat orang. Allah marah, and tak ada benefit pon (: tp, everything happens with reasons. maybe sebelum sebelum ni mereka cakap pasal aku, now evil have close my eyes and im the one who talking back behind mereka~ SABARlah nur nadirah, aku memang biasa duduk kat pulau pun -.- i have to understand this >every single human has their own style< senang cerita, setiap orang adalah cara yg tersendiri :D
sepanjang aktiviti kawad aku kenal apa itu mulut, hati, dengki, berusaha, kerjasama, kegigihan, kengada-ngadaan, kasih sayang blabla :) *we love you cikgu Norhamizan*
boyfie qia, kie suka kacau aina plus aku *pendek pun genetik lahh*
arep, panggil aku smurf *WTcomel*
fie, dia ni kadang-kadang pelik -.- sometime when having a chat with him, mcm-mcm je topik dia rojak kn xD semalam pun, aku dah salah jahit lencana. pakcik ni tanya macik azem pon salah -.-
*pagi, aku kena jahit guna double sole tape*
kak afina, hee dia cute gilaa time buat 'yehyehyeh'. tapi dia garang woah, garang dia tu comel! kelakar bila dia kacau jawe~
masaru, sehari je dia dtg berlatih. tah budak kelas mana~ mcm pendiam, actually tak knl pon, tp bila dia senyum gilaa comel *yea masaru ^^, nama betul konon tak nak bg tahu -.-*
komander pengakap, syafiq izzudin. not bad :) and and dia nmpk okay tahun ni. banyak senyum (:
dola, dia baru je dtg latihan kawad smlm. nasib baik dia cpt tangkap :) bagus lah kn. behavior dia ni pelik sgt, tak series time berlatih, sempat lg kn main katak tu --' gr, tp rmbot dia! sisir tepi du!

-end-

lantak kao lah nadia :)

kuatkan diri :)

thats my status kat mukabuku. kuatkan diri, kuatkan diri, kuatkan diri !
okay sudah. lantak dia lahh. ouuh, i mean lantak dorang lah ! tak ada hak kan, and im not her only sister. kau adik jangan mcm shit sgt -.- nadia, kau pulak jgn over sampai hug adik aku pulak. pelik akak tengok kau ni.

btw tadi rehearsal terakhir utk kawad :) gila excited du! *act okay je*
boring gila actually and huraiannya aku tak na tulis kat sini ~ takpela selagi kita bersekolah, kumpulkan lah kenangan. sesangatnya aku mahu kan kenagan yg indah :) i really hope that i can make yuols happy. i really want too. aku malas, nak bising-bising. tak ade hak pon. aku malas nak gado-gado, tak menang pon, kita dgr je lah ckp mereka. kita hayati je lah apa dorg buat :) lantak lahh, i lovee you shakilla and natasha :) dorg explain bout keadaan tadi and one more thing > every single person have their own ciri-ciri.

part agak freak siket time dola pegang katak xD dia pegang igt na buang ke tepi, tapi dia baling ke tengah -.- shittt. btw comel duu rambu dia! sisir tepi :D a

Thursday, March 3, 2011

NEW WORD ! *hee gelabah lebih je aku ni*

heyy yuols :)

i have to attend for a latihan kawad this week. duu, gila fenat (++')
monday> ada pemilihan badminton under 18. hm i guess dapat kut? kut lahh -.-
*guru kata perempuan kurg skill, so tak tahu bagaimana*

tuesday> tidak bertugass :| *twice i skip my work* hm, tah apa jadi kat dlm billik tu.
time kawad pulaa, mcm kelam-kabut siket~ bnyk benda nak settle kan *wahh, bajet org busy je*
time balik pulaa, orang gila perli aku! 'kao jgn na bajet bajet org lah'
totally gila minggu ni. kwn kao kan budak topi supra -.-

wednesday> kawad and rehearsal.

khamis> ergh, i guess everyone had a tension day hari ni -.- fenat gilaa!
kawadkawad sampai asar :) bersila seketika and that time i dont know why, suddenly i drop my tears.
duu series aneh, although it just myself =='
org lain duduk menghayati matahari, aku carik masalah sendiri.
one more thing, im sorry bout post yg berkaitan dgn perkataan bangsat.
actually aku na taip kat sini, aku terkejut DENGAN perkataan tu, dan itu sahaja~

-maaf-