Sunday, September 26, 2010

-raya kat skola


raya d skola dgn kawan-kawan. aku tk bwk ape-ape untuk jamuan hari raya itu. agak terkilan. semalam bake cake. tp tk thu lah, cake tu terlebih naik. terlebih baking powder kot? haha. tah lah -.-


kt skola : sampai d skola, tunggu kawan-kawan yang lain. biasa kami jumpa dkat-dkat foyer. pagi-pagi duduk situ memang best... time tkde org lg lah best :) *alone and peace*

tk kesah lah. lama-lama lps itu, dorg pun sampai, alia, dan aina dah promise nk pakai baju kurung sama clour. kita org pakai purple tahun ni :)
lama lepastu kumpul bdk lain jgk kt foyer...

time jamuan tu : semua busy dgn boy and girl friends masing-masing. kadang-kadang ada masa saya diabaikan, tercicir, kuwajaa  =.=...
so duduk je lah diam-diam. malas nk berjalan. nk thu tk sebab apa saya mls jln...?
sebab kan, saya pkai sneaker lah ><'
segan malu rummy weird semua lah...
baju kurung okay dah, tgok-tgok bwh... pkai kasut -.-... hahaha.
sbnrnya, kasut raya tahun ni hilang (BUM lak tu). duhh tk pernah guna lg kasut tu.
kecewa sangat-sangat! melutut carik blik mne tah hilangnya~

lepas itu tgok hp yg sentiasa d genggam dalam tgn tu. kemudian hp tu berbunyi... (mean ada mesej masuk)... lepastu saya mesej je lah bdk tu. tup tup lepas tu... nampak faizul ke class aina... mean class aku jgk lah kn? dia dtg dgn nazem... haha! melawat lah kot? dtg raya kt class kami pula~ kemudian nampak rudy berlegar kat bangunan class kami. jd ajak lah dorg skali. mula kata dia segan, tk nk lah...  kemudian dia dtg betul-betul :)) hahaha. terima kasih awk~
dia tye mne cupcake yg saya buat. saya ckp tkde. smlm tk jd... hehe. kmi hanya tersenyum dan krikrik... (=.=")
nazem kemudiannya ke class sebelah... time tgh bercakap dgn rudy rasanya... XD hahahaha!~ kemudian dia dtg balik kt aku. ada ke dia tye, aku jealous ke tgok dia pergi kat P? (pdulik lak kan?) haha! like what u have said before...
KAWAN! hanya kawan! dia tk lebih! saya lg lebih? (haha, tk lupe lah)
u want me to copy that text here? *its okay, i wont do that*

haha. tu je lah.



Friday, September 24, 2010

pesal dooooo.

setiap hari mcm tkde soln len je yg korg nk tye -.-
sy dgn D kwn je lah. korg ni pelik.
first bg bercontct, pastu tk bg, pastu bg blk~ then, suh off blk~
(ape ni?) lempang nk? (hahahahaha acah berani je aku! larikkkk!)


kakak abg sy kta... "korg kwn kn adk?... jd jgnlah adk tkut dgn dorg tu"...
jwpn: yep, baiklah kakak, abg ku... org try :) *bia lah dorg... haha ayt kau lah abg :P*

Tuesday, September 21, 2010

-dia's birthday

today is dia's birthday ... tah spe dia , sy tk knl lg kat dunia nyata , tp ada lah sy buat somthin... 16 years old already lah awk :)
~ bnd tu sy buat utk awk... harap awk suka...


ptg tu, dia call... hermm, borak-borak... dia suh sy smpaikan ssuatu kt H...
(nnt sy smapaikn), pastu smbung berckp... dah tk thu nk ckp ape, dia mntk sy nyanyi... mule2 sy mintk dia yg mula dlu... (dgr mnusia len kata dia pndai nyanyi)... hee~
tp nyayi sme-sme...
lagu demi lovato :) hehe. (fav sy lah gk)
time nyanyi tu, tk thu lak dia pun thu lagu demi ni... jd dia pun folo sy nyanyi :))
ala... peliknya sy rs~

btw, sblum ni sy tk smpat nk bwt kat org lain . untk kwn yg sy knl mei dlu pun tk smpat bg . sebab birthday dia april . jd , bile sy try nk bwt bnda nice kat dia , tk dpt dn tk jd ~ sy tk thu knp. (haha knp perlu pedulik lak kn?)